24 oct. 2011

Un MLM in care nu trebuie să vinzi

 Dacă devii distribuitor FM....

Sa tot insiști la cunoscuți să cumpere câte ceva este deseori neplăcut. Dar poți să faci bani din MLM numai din rețea, in felul următor:
 1- cumperi numai ce-ti trebuie tie și numai cînd vrei
2- produsele sunt de calitate, dar ieftine


Explicații:
1 - în aproape fiecare lună trebuie să cumperi câte un  produs sau mai multe de curățenie sau cosmetică: Unii săun că nu fac asta, că nu au bani. Dar tot cumpără măcar strictul necesar: praf de curătat, pastă de dinți, detergent, spray pt. geam, nu mai zic de cosmetie - mai o cremă d emîini, mai un ruj etc. Și uneori nu știi ce cadou să iei cuiv , iar un parfum de calitate, intr-un ambalaj luxos (și la un preț accesibil) este foarte nimerit.
2 - sunt parfumuri extra, cu feromoni, iar pe lângă reducerile și promoțiile frecvente, ca distribuitor, le cumperi mai ieftine cu 20-30 %. La acest procent se adaugă și ofertele de care spuneam și astfel ajungi să cumperi unele produse mai ieftin chiar cu 50-60 %.
3-o dată ce   te înscrii in sistem, poți face comanda când vrei, nu ești condiționat de un plan lunar, ca in alte sisteme

Ce m-a convins să intru in sistem
Am intâlnit un domn care nu a făcut altceva decât să cumpere din când in când câte un șapon, detergent etc. și ce-i trebuia pentru familie, și a inscris la el, ca distribuitori, incă 19 persoane - in circa 2 luni; sistemul a mers inainte și s-a trezit că a primit în cont între 1 000 - 3 000 lei pe lună. Merită incercat și nu ai ce pierde.

 Produsele FM GROUP sunt produse originale

Niciun comentariu: